Update. Nieuwe baan: iets minder berichten

Mensen die mij persoonlijk kennen weten het waarschijnlijk al, maar ik heb sinds kort een nieuwe baan! Of eigenlijk twee. Ik ga part-time in een asiel werken, daarnaast ben ik begonnen met schrijven voor een groot gamer-platform. Hierdoor lukt het niet meer om 3 artikelen per week te plaatsen. Zeker omdat ik daarnaast nog een bijbaantje heb (mijn huidige baan blijf ik 1 dag in de week doen) en zo nu en dan ZZP schrijfopdrachten binnen krijg. Best wel leuk, al mijn hobby´s heb ik kunnen omvormen tot werk: dieren, gamen, schrijven en lezen.

Wat nu? RattenStaartjes is enorm leuk en zelfs best wel snel aan het groeien! Omdat ik mijn verhalen en ervaringen graag deel blijf ik dit dus ook doen, maar dan tweemaal per week: op maandag en vrijdag kan je een bericht verwachten. De berichten die online komen zal ik proberen wat meer te richten op artikelen over huisvesting, genetica, medisch en gedrag. Hier is veel vraag naar en wanneer mensen mij een bericht sturen kan ik ze makkelijker wijzen op een uitgebreid artikel, dat scheelt weer typen op de lange termijn.

Voor nu wil ik nog melden dat vorige week helaas mijn lieve ratje Boef is overleden, hij was geen rusthuis diertje maar wel heel speciaal voor mij. Afgelopen weekend is ook Silvy overleden, zij was wel een rusthuis bewoner. Beide zijn 2 jaar geworden.

Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen en bril

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s