Raj en Sheldon

Twee kerels met een handleiding: Raj en Sheldon wonen inmiddels al een tijdje in het rusthuis, het is dus de hoogste tijd om deze kerels voor te stellen. Rond dezelfde tijd dat ze hier kwamen wonen werden Howard en Leonard afgestaan, hun verhaal volgt deze week! Als je de serie ‘Big Bang Theory’ kent begrijp je wel waar de namen op gebaseerd zijn: vier hele leuke nerds met ieder hun eigen karakter. Van alle vier de ratten is de leeftijd onbekend maar zeker al boven de 2 jaar.

undefined

Sheldon is dus vanzelfsprekend de meest schuwe rat, hij vindt oppakken niet leuk en kan er een prachtig piep-concert van maken wanneer de kooi schoon moet. Hij mag dus ook lekker zichzelf zijn en wordt verder zo veel mogelijk met rust gelaten. Hij is een husky en heeft een mooie dikke grijze streep op zijn rug. In de groep doet hij het erg goed.

undefined

Raj is een zwarte japanner die wat timide is, net zoals Raj in de serie. Hij vindt oppakken ook niet leuk maar laat het iets beter toe dan Sheldon. Raj is een flinke jongen en een goedzak naar de rest van de groep.

Een gedachte over “Raj en Sheldon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s