Update. Veel afscheid deze week

Het onvermijdelijke bij een rusthuis is toch wel dieren die ingeslapen moeten worden. De afgelopen maand zijn er erg veel rusthuis bewoners bij gekomen, maar hoe meer bejaarde tamme ratten hier hun intrek nemen, hoe vaker er afscheid genomen moet worden. Deze week is het ook weer raak: drie van de lieve oudjes zullen worden ingeslapen om lijden te voorkomen. Liefde is soms ook loslaten.

Draakje

undefined

Deze dame woont hier al ruim 2 jaar, vanaf september 2017, ze kwam binnen met probleemgedrag en gilde al als er iemand langs liep. Gelukkig ontdooide ze stukje bij beetje tussen de meisjes hier en werd ze uiteindelijk een van de meest tamme ratten in de meidenkooi. Wat ga ik haar verschrikkelijk missen.

Wendy

Wendy woont hier nog niet zo lang, de kans dat ze zwak zou blijven was groot. Ze is helaas niet verder opgeknapt en gaat zelfs achteruit. Wel ben ik blij dat ze nog even de tijd had met vriendinnetjes.

Sledge

Sledge woont hier nog maar 2 weken, en soms heb je gewoon een enorm baal-moment. Sledge was topfit (voor zijn leeftijd) toen hij hier werd gebracht maar in een hele korte tijd kreeg hij achterhandverlamming en is hij zo achteruit gegaan dat het leven niet meer fijn voor hem is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s