Kovu, Hiro en Haru

Ratjes komen en gaan, maar januari 2020 is één grote chaos qua dieren die binnenkomen en overlijden. Het is zelfs zo druk dat er een tweede groep mannetjesratten van 7 kereltjes is ontstaan. Nadat de ratten Frans en Franco hier kwamen wonen werden Sledge en Sokje beide als ratjes die alleen over waren afgestaan aan het rusthuis. Er zaten ook nog drie ratjes te wachten op een baasje, omdat het vorige baasje niet meer voor ze kon zorgen. Twee van de drie komen bij mijn opvang vandaan en deze dieren neem ik altijd terug als het nodig is. Het blijft mijn verantwoordelijkheid. Deze drie mannen zijn wat moeilijker te plaatsen en het gaf me meer rust om ze in het rusthuis te houden dan wekenlang te zoeken naar een geschikt thuis.

undefined

Kovu is de enige die niet bij Pettings vandaan komt, hij is aanhankelijk en wilt heel graag de kooi uit en knuffelen. Het is een lieverd en hij is 1,5 jaar, een zwart japannertje.

Hiro en Haru komen oorspronkelijk bij Pettings vandaan en zijn niet tam, ze zijn wel nieuwsgierig maar zodra er een hand in de buurt komt vinden ze het niet leuk meer. Vooral Haru is angstig en maakt dat hij wegkomt wanneer hij denkt dat hij opgepakt gaat worden, Hiro is erg rustig en verstopt zich liever in een sputnik, huisje of hangmatje. Ze zijn wel erg lief en hopelijk wennen ze aan het leven hier in het rusthuis met nog meer vriendjes om zich heen. Deze mannen zijn 1 jaar en 3 maanden.

undefined
Zo zag de koppeling er uit toen ze nét bij elkaar zaten, spannend! Rechts is Sokje, Linksonder Frans en Franco (bovenop Sledge). Linksboven Hiro en Kovu. Haru zit in dat hoekje linksboven en is niet te zien op de foto.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s