Inrichting rattenkooi voorbeeld

Mijn meest favoriete verblijf voor tamme ratjes allertijden is de Savic Royal Suite, een hele fijne rattenkooi die makkelijk in gebruik is. Ook het inrichten is een eitje! Je kan overal makkelijk bij.

De kooien van mijn tamme ratten zijn redelijk vol, maar niet super vol, de ratjes hebben nog ruimte om rond te lopen en lekker veel plekjes om zich te verstoppen. De hangmatten zijn al wat aangeknaagd maar ratten blijven ratten, natuurlijk.

Dit is een voorbeeld van één van de kooien.Zoals je ziet is er hier en daar nog ruimte, meestal is dit hoe vol de kooien hier zijn. De kooi is verdeeld in twee delen (boven en onder) en in elk deel staan 2 of 3 huisjes, 2 sputniks en 3 tot 5 hangmatten afhankelijk van hun grootte. Elk deel heeft een voerbak en een drinkfles (zijn pas te zien bij de laatste foto).

undefined
De bovenkant heeft 2 huisjes, 2 sputniks en één grote hangmat waar ze in kunnen (de camouflage hangmat) en 2 andere hangmatten. Zoals je ziet zijn mijn ratten gedreven slopers.
undefined
In de onderkant van de kooi hangen ook 3 gatenkaas-hangmatten, staan 2 huisjes en 2 sputniks.

undefined
En hier is te zien dat de mannetjes ratten lekker aan het onderzoeken waren toen hun kooi weer fris was!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s